Kneza Paskača 16 - 18, 11273 Batajnica | 011/787-0348|office@tricom.rs

Istorijat

Istorijat 2020-02-14T11:21:04+00:00

1966. godina

Počinje sa radom limarsko bravarska radionica Trivanović. Osnovna delatnost radionice je limarska galanterija, izrada i montaža limarskih profila, krovopokrivački radovi, ventilacija, klimatizacija i ostali limarski radovi i usluge, izrada bravarske galanterije, lakih i srednjih konstrukcija, izkivanjem sa termičkom obradom, jer je tradicija porodice Trivanović kovačka, limarska i pokrivačka delatnost pre II svetskog rata.

1992. godina

Radionica se preregistruje u preduzeće i proširuje svoju delatnost na trgovinu metalom i metalnom galanterijom. Takođe, značajno se povećava asortiman mašina, opreme i alata za radioničke doradne poslove i usluge, a samim tim u izrade komplikovanijih metalnih proizvoda.
U dugogodišnjem radu, radionica i preduzeće su izvodili radove u svim republikama bivše Jugoslavije. Po svojoj specifičnosti navešćemo samo nekoliko:

  • rad na visini preko 30m – limarska galanterija i spusne vertikale (Klinički centar Srbije), preko 50m – stambeni objekti u Beogradu, silosi, MPI, šećerane…
  • velike količine materijala: kompletni krovopokrivački i limarski radovi od bakarnog lima (preko 30t bakra) – Rezidencija predsednika republike u Karađorđevu.
  • komplikovani limarski radovi: radovi na pokrivanju komplikovanih krovnih konstrukcija od bakra za predsedničku rezidenciju u Beogradu, više desetina vila na Dedinju koje koriste diplomatsko konzularna predstavništva, pozorište KPGT u staroj šećerani, radovi ventilacije, klimatizacije i limarski radovi, mlinovi, poslovne zgrade, proizvodne hale poznatih domaćih i stranih firmi u Srbiji.

2006. godina

Doneta je strateška odluka da firma više ne radi montažu, već da primarna delatnost bude proizvodnja i prodaja metalnih proizvoda u građevinarstvu i metaloprerađivačkoj industriji. Pošto smo se pojavili kao konkurenti na terenu došlo je do sukoba interesa , sa zanatskim radionicama i preduzećima koji od nas kupuju materijal i kojima pripremamo kompletnu limarsku galanteriju za montažu. a svoje dugogodišnje iskustvo koristi savetodavno prema svojim komitentima i pruža usluge konsaltinga u oblasti delovanja i rada.

2009. godina

Izgrađena je nova proizvodna hala i centralni magacin u Ugrinovcima, Zemun, površine 1600m2.
Postojeći objekat u Batajnici od 800 m2 i nova proizvodno skladišna hala od 1600 m2 opremljeni su plazmom za sečenje lima do 30mm i gasno rezanje do 150mm, hidrauličnim makazama za sečenje do 13mm, NC presom od 3m, profilirkama za oluk i vertikalu, profilirkama za TR lim, apipongom od 8,2m, mašinom za parapet, mašinom za izradu lamperije, trakastim testerama i raznim presama. Nivo proizvodnje i usluga je značajno povećan, pa i u uslovima ekonomske krize preduzeće beleži rast rezultata poslovanja.
Filozofija TRICOM-a je da nema konkurenciju, već samo poslovne prijatelje i saradnike. Samim tim, većina zanatskih radionica i preduzeća u metaloprerađivačkoj delatnosti iz šireg okruženja sarađuje sa nama.
Zahvaljujući stalnom usponu firme, razvoju proizvodnih kapaciteta, usvajanju novih tehnologija, proširenju obima proizvodnje, TRICOM se svrstava u red najozbiljnijih proizvođača limarske galanterije i metalnih proizvoda u oblasti građevinarstva i metaloprerađivačke industrije.

TRICOM – Vaš poslovni prijatelj od 1966. godine

Tricom Info

Kneza Paskača 16 - 18, 11273 Batajnica

Phone: +381 (0) 11/787-0348

Mobile: +381 (0) 60/380 16 68

Translate »