Kneza Paskača 16 - 18, 11273 Batajnica | 011/787-0348|office@tricom.rs

O nama

O nama 2019-12-02T10:22:32+00:00

TRICOM ima tradiciju koja se retko sreće na našim prostorima. Nakon višedecenijskog rada danas je pouzdan poslovni partner mnogih izvođača radova, a TRICOM limovi i metalna galanterija prisutni su na najekskluzivnijim objektima Beograda i Srbije.

Trivanovići, još predratni kovači i limari, 1966. otvaraju limarsko-bravarsku radionicu koja će 1992. prerasti u preduzeće koje delatnost proširuje na trgovinu metalom i metalnom galanterijom. Danas je TRICOM prvenstveno orijentisan na izradu i isporuku svih limarskih proizvoda neophodnih u građevinarstvu, kao i na prodaju neophodnog pratećeg pribora, opreme, alata i sredstava za limare i bravare. Upravo ovakav razvojni put i bogata iskustva u metaloprerađivačkim i metaloizvođačkim radovima jesu razlog zašto većina dojučerašnjih kolega sa gradilišta – limari, bravari i izvođači radova iz šireg okruženja, upravo u TRICOM-u nalaze pouzdanog poslovnog saradnika.

BITI U TRENDU

Da bismo zadovoljili zahteve tržišta imamo savremene mašine za sečenje lima, makaze, CNC plazmu i gasno, proizvodimo pokrivni trapezni lim, oluke i vertikale dužine po želji kupca, lamperiju i gradjevinsku limariju (uvale, iksne, veterlajsne, okapnice i dr…).

Pored toga za naše kupce nudimo šavne cevi, limove u koturu i tablama (pocinkovane, alumijumske, bakarne, hladno- i toplovaljane, bojene i inoks limove), kovane profile i dr…

Sve na jednom mestu

TRICOM je objedinio ponudu usluga i proizvoda prema potrebama kupca. Obrada limova i proizvodnja galanterije od metala na savremenim mašinama na kojima rade iskusni radnici podrazumeva najraznovrsniji spektar proizvoda i usluga:

 • sečenje limova elektromotornim ili hidrauličnim makazama (do 13mm debljine, odnosno do 9mm za prohromske limove)
 • podužno sečenje (slitovanje) i premotavanje limova u koturu (do 1260mm širine)
 • savijanje limova (deformacija, oblikovanje, rundovanje…)
 • izrada trapeznih limova (pokrivnih)
 • prateće usluge: isecanje uglova, varenje i sečenje čeličnih profila (cevi, firkant, flah…).

U cilju zaokruživanja ponude i želje da poslovni partneri imaju sve na jednom mestu, TRICOM nudi kompletan program limova, profila, alata i opreme za izvođenje svih vrsta limarskih i bravarskih radova:

 • limovi – pocinkovani, bakarni, aluminijumski, crni HVL, TVL i bojeni; trapezni, pokrivni i parapetni limovi; čelični profili; hladno oblikovane cevi i ZP profili…
 • šrafovska roba i materijal za bravare (okovi, brave, šiljci za ograde, burgije…)
 • aluminijumski profili – lamperija i lajsne
 • aparati, neophodan prateći materijal i oprema za varenje Varstroj
 • alati – Black & Decker, Stanley, DeWalt, Makita, Bosh…

Tricom-Pouzdan partner

Tradicionalnim kvalitetom i proširenjem kapaciteta usluge i ponude, TRICOM iz dana u dan proširuje poslovanje i krug poslovnih prijatelja. Kompletna isporuka svih limarskih i bravarskih elemenata za ugradnju omogućila je firmi prisustvo na daleko većem broju objekata – u ulozi podizvođača radova. Za izvođače TRICOM je isporučivao:

 • krovopokrivačke i olučne elemente – beskonačne oluke, vetar lajsne, pokrivne table (pocinkovane, bakarne…), pomoćnu konstrukciju, limarsku galanteriju, kompletne pokrivače i opšivke za stambene, poslovne i rezidencijalne objekte – kao podizvođač isporučili smo elemente i za izvođačku firmu Ganex Krečković prilikom rekonstrukcije pijace Zeleni venac u Beogradu
 • proizvode od limenih tabli – reklamne panoe, maske za nadstrešnice i fasade (za benzinske pumpe, poslovne objekte…) ali i limove za enterijer (natprozorne limene maske za ceo PC Ušće)
 • metalne konstrukcije svih vrsta – noseće rešetke, stubove od čeličnih profila…

TRICOM – Vaš poslovni prijatelj od 1966. godine

Tricom Info

Kneza Paskača 16 - 18, 11273 Batajnica

Phone: +381 (0) 11/787-0348

Mobile: +381 (0) 60/380 16 68

Translate »